Het merk E-design komt voort uit de keuken van Meubelfabriek Van der Eng. Een familiebedrijf met een 120-jarige ervaring in het maken van kastenprogramma’s, nu voortgezet door Hagon. Ook dit is een familiebedrijf waar kwaliteit, service en vakmanschap hoog in het vaandel staan.

De producten uit de E-design collectie zijn gebaseerd op een eenvoudig principe: alleen het beste is goed genoeg. Hoogwaardige materialen worden in het productieproces verwerkt tot producten met een zeer hoog afwerkingsniveau. Dat, samen met de hoge mate van vakmanschap zijn de ingrediënten voor onze kwalitatieve en innovatieve topproducten.

E-design omvat een brede collectie kwaliteitsmeubelen. Kenmerkend voor deze collectie is dat vrijwel alle delen van de romp, deuren en laden onder verstek (45′) sluiten. De E-design collectie kent vele gezichten. Klassieke materialen als kersen-, noten- en eikenhout worden gebruikt in combinatie met strak gelakt MDF. Bovendien is het mogelijk de standaard modellen aan te passen aan de wensen van de klant. Hierdoor kan de collectie voor iedere interieur een passend meubel bieden. Op pagina “Collectie” vindt u een aantal voorbeelden van dit maatwerk.

Uw vertrouwen in E-design verzekert u van zeer hoogwaardige en innovatieve producten met de uitstraling die u wenst. De vakmensen bij Hagon, die er met veel plezier, toewijding en trots aan werken staan daarvoor garant!

Meer mogelijk met E-design!

De E-design modellen kunnen op vele manieren worden aangepast aan de wensen van de klant. Onderstaand vindt u een beknopt overzicht van de verschillende manieren van afwerking en mogelijke aanpassingen. Bovendien is een aantal onderdelen optioneel leverbaar.

Afwerking

E-designmeubelen zijn in vrijwel alle RAL-kleuren leverbaar. Daarnaast is het mogelijk om de producten af te werken in de populaire metallic effectlakken. De modellen kunnen geleverd worden in diverse houtsoorten, al dan niet gebeitst, mat of zijdeglans gelakt. Uiteraard zijn combinaties van kleuren en houtsoorten ook mogelijk.

Aanpassingen

Er zijn veel mogelijkheden om de standaardmodellen aan te passen aan de wens van de klant. Voorbeelden hiervan zijn: afgewerkte achterzijde, plinten in hoogte aanpassen en extra tussenschotten. Ook essentiële aanpassingen in hoogte, breedte, diepte of aanpassingen in de functie (deur / lade, ladeblok / klep of open vak) zijn mogelijk. Veel modellen zijn ook leverbaar in een hangende uitvoering.

Opties

Diverse opties als glasplaten, steunbalken, wielen, verborgen laden, ladeblokken en verlichting zijn los of voorgemonteerd leverbaar.

We informeren u graag over actuele kleuren, houtsoorten, aanpassingen en opties.